Nyheter

E-postnotis för röstmeddelande och fax

Nu har vi uppdaterat informationen i de e-postmeddelanden som skickas från CentrexCom-växeln med notiser när någon lämnat ett meddelande i röst- eller faxbrevlådan. Nu finns mer utförlig information, t ex namn och nummer på den som ringt, tidpunkt och längd på meddelandet mm.
Som tidigare bifogas röstmeddelandet som MP3-fil och fax som PDF. Namnet på uppringaren hämtas från Internet och visas även i telefonen när någon ringer, en mycket uppskattad funktion.

Både röstbrevlåda och faxbrevlåda ingår som standard i CentrexCom. Läs mer om CentrexCom här!

Här är ett exempel på hur det kan se ut i e-postmeddelandet:

Information angående GDPR

Nu har vi lagt upp information angående GDPR. Läs mer här.

Provisionering

Nu har vi lagt till fler telefoner som stöds av CentrexComs provisionering (dvs där telefonerna hämtar inställningar i växeln helt automatiskt).
Några exempel på enheter är Grandstream, Yealink, Snom, Linksys, Cisco, Aastra, Siemens Gigaset mfl.

Det enda som behövs är att välja typ av enhet och ange enhetens MAC-adress i CentrexCom så hämtas inställningarna från växeln automatiskt;
provision

Röstbrevlåda uppdaterad

Vi har nu uppdaterat den inbyggda röstbrevlådan i CentrexCom. För att nå röstbrevlådan, ring *98 från din telefon. Där kan du spela in ditt hälsningsmeddelande och byta lösenord/PIN-kod mm.

De som ringer dig om du inte har spelat in ett meddelande kommer höra "Personen med anknytning xxx är inte tillgänglig, spela in ditt meddelande efter tonen". Röstmeddelandet skickas därefter som ett e-postmeddelande med bifogad ljudfil.

Ny webbsida

Nu är vi klara med vår nya webbsida. Innehållet kommer fyllas på vartefter.

CentrexCom generation 3

Nu är äntligen CentrexCom generation 3 lanserad.

De största förändringarna är att det är mycket enklare att bygga och administrera din växel själv och att mobiltelefoner integreras än mer sömlöst. De anställda kan använda sina privata mobiltelefoner men företaget står för samtalskostnaderna, vilket sparar mycket pengar då företaget slipper ha dyra företagsmobilabonnemang till alla anställda. Självklart visas inte mobilnumret för mottagaren, utan valfritt växelnummer kan väljas.

Klicka här för mer info!